Хелт енд Уелнес обратно


„Хелт енд Уелнес” АДСИЦ е дружество със специална инвестиционна цел, създадено през 2006 година. Според размера на активите си е едно от четирите най-големи дружества от подобен тип, търгувани на местната борса.

Анализи

Новини

Съвет на директорите

Кратка История


„Хелт енд Уелнес” АДСИЦ е дружество със специална инвестиционна цел, създадено през 2006 година. Според размера на активите си е едно от четирите най-големи дружества от подобен тип, търгувани на местната борса. Приоритет на дружеството е развитието на инвестиционни проекти в SPA & wellness сектора, съсредоточавайки се в придобиването и предлагането на имоти, съоръжения и услуги с подобно предназначение. „Хелт енд Уелнес” АДСИЦ има амбиции да бъде пазарен лидер в българския SPA & wellness сектор.

Стратегията на дружеството включва инвестиране в недвижими имоти, отговарящи на определени критерии. Целта е постигане на текущи приходи от договори за управление, лизинг и наем, отстъпено право на ползване, както и чрез продажба на тези имоти с оглед на формиране на стабилен доход.

В момента „Хелт енд Уелнес” АДСИЦ притежава и развива следните имоти:

  • Sana SPA Hotel Hissar: Целогодишен 4-звезден SPA & wellness хотел в гр. Хисар; www.sanaspahotels.bg
  • Sana Park Rеsort: 4-звездeн жилищен SPA & wellness комплекс с хотелска част в к.к. „Св. Св. Константин и Елена,” гр. Варна; www.sanaparkresort.com
  • Sana SPA Bellavista: 4-звезден хотелски комплекс в с. Огняново
  • Sana Golf & SPA Resort: 4-звезден жилищен комплекс с хотелска част в гр. Разлог
  • Sana SPA & Wellness Resort: 5-звезден SPA & wellness хотел в гр. Велинград
  • Pirin Airport: Гражданско летище в гр. Гоце Делчев

ПродуктиПредстоящи форуми


Последни Добавени