БНП Париба Лични Финанси обратно


БНП Париба Лични Финанси е №1 институция за потребителско кредитиране в Европа в следните подобласти: автомобилно финансиране, кредити на място на продажбата, потребителски кредити, кредитни карти и ипотечно кредитиране.

Анализи

Новини

Надзорен съвет


Луи Мишел Дюрей

Председател на НС

Управителен съвет


Кратка История


БНП Париба Лични Финанси навлиза в България, придобивайки лидера в бързо развиващия се сектор за потребителско кредитиране в страната, известен със своите финансови продукти:
JetCredit - потребителски кредит за покупка на стоки на изплащане;
JetCreditPlus - потребителски кредити, предлагани в представителните офиси на компанията и
JetCash - бързи заеми предлагани чрез мрежа от лични консултанти.
Тези продукти, синоним на бърз потребителски кредит се запазват в портфолиото на БНП Париба Лични Финанси България.

БНП Париба Лични Финанси България в цифри:
- над 1.2 милиард лева отпуснати кредити,
- над 922,000 клиенти,
- над 3000 магазини, в които се предлагат финансови услуги на компанията,
- клонова мрежа от над 110 офиса в цялата страна,
- екип от над 1400 служители и повече от 1500 сътрудници и представители на компанията.

Компанията е безспорен лидер в сферата на небанковото потребителско кредитиране с пазарен дял от повече от една трета.  Кредитното портфолио на компанията се състои от над 922 000 клиента, потребяващи различни продукти – стокови и парични кредити. Благодарение на силната и дългосрочна връзка с нашите клиенти, над 200 000 от тях са взели кредит повече от веднъж, което е най-доброто доказателство, че те са удовлетворени от условията, яснотата и прозрачността при предлагането на финансови продукти от БНП Париба Лични Финанси. Компанията се гордее с отпускането и администрирането на кредити за над 1.2 милиард лева.

БНП Париба Лични Финанси, България разполага с най-голямата дистрибуционна мрежа в страната, предлагаща услугите на Компанията в над 3 000 точки на продажба, включващи собствена клонова мрежа и административни офиси. Компанията се е доказала, като добър бизнес партньор с над 2600 малки и големи български и чуждестранни компании, опериращи в сферата на Бялата и черна техника, Направи си сам, Мебели и Туризъм. Продуктите на БНП Париба Лични Финанси, България допринасят за растежа и развитието своите партньори.

ПродуктиПредстоящи форуми


Последни Добавени