Мениджъри обратно

Даниела Петкова

Председател на УС и Главен изпълнителен директор

http://www.poc-doverie.bg

Даниела Петкова е главен изпълнителен директор на ПОК „Доверие" от 2000 г. Когато заема тази позиция Компанията има около 90 000 клиенти и управлява около 11 милиона лева активи. Към края на 2010 г., под нейно ръководство, осигурените в пенсионните фондове, управлявани от ПОК „Доверие" са над 1 300 000 български граждани, а активите под управление надхвърлят 1.3 милиарда лева.

За постигнатото като главен изпълнителен директор на ПОК „Доверие", Даниела Петкова е отличена от Американския биографичен институт за постиженията си в областта на маркетинга и мениджмънта за 2005 г. и е включена в списъка Great Women of the 21st Century. Носител е на традиционната наградата за Бизнес дама на 2005 г., от в. „Ние жените". През 2009 г. е избрана сред десетте финалисти на втория национален конкурс „Мениджър на годината", организиран от списание „Мениджър". Тя е една от петте номинирани в категория „Бизнес" за наградите „Жена на годината" на списание „Грация" за 2010 г.

Даниела Петкова е първият и единствен за сега мениджър от небанкова финансова институция отличен с приз „Буров" за финансово управление. Тя е поставена на 18 място в престижната класация 100-те най-влиятелни жени в България на в. „Пари".

Родена е в Добрич, завършва висшето си образование в УНСС. Започва работа в ПОК „Доверие" още при създаването на компанията през 1994 г.  Работи като главен счетоводител и финансов директор. Член е на Управителния съвет на КРИБ и БАДДПО, председател на Комитета на актюерите на БАДДПО.

Други мениджъри от ПОК Доверие

Виж други


Предстоящи форуми


Последни Добавени