Мениджъри обратно

Джейсън Кук

Член на НС

http://www.bacb.bg

Г-н Джейсън Кук е избран за член на Надзорния съвет на Банката от извънредното Общо събрание на акционерите проведено на 5.7.2011г.

През периода 2002г.-2007г. и от април 2011 г. г-н Джейсън Кук работи за Грамърси Адвайзърс ЛЛС като заема позициите Вицепрезидент, старши Вицепрезидент и Управляващ директор. Към момента г-н Кук отговаря за инвестициите в дългови и капиталови инструменти на развиващите се пазари в Европа, Близкия Изток и Азия. През периода 2009-2010 г-н Кук е заемал поста Финансов директор/Директор отдел „Стратегическо развитие” в Приста Ойл Груп Б.В. От 2007г. до 2009г.   г-н Кук е бил Управляващ директор – Европейски регионален ръководител в Арко Кепитъл Корпорейшън (дружество свързано с Грамърси). От 1999г. до 2002г. г-н Кук е работил като Директор в Ю Би Ес (UBS) в Стамфорд, Кънектикът, САЩ. В периода 1996г.-1999г. г-н Кук работил за Офитбанк (Offitbank) в качеството на старши анализатор.

Г-н Кук е бакалавър по политическа икономика и история от Университета „Тюлейн” в Ню Орлийнс, Луизиана, САЩ. Г-н Кук притежава магистърска степен по бизнес администрация от Университета „Тюлейн”, Бизнес училище А. Б. Фрийман. Г-н Кук притежава квалификацията Лицензиран финансов анализатор (CFA).

Други мениджъри от Българо-Американска Кредитна Банка

Виж други


Предстоящи форуми


Последни Добавени